O nama

img

Buje-export d.o.o. je osnovano 1968. godine te je sve do danas zadržalo kontinuitet temeljne djelatnosti, a to je trgovina drvom i drvnim proizvodima koja u posljednjih 10 godina zauzima sve važnije mjesto u ukupnim aktivnostima trgovačkog društva. Riječ je uglavnom o međunarodnoj trgovini budući se oko 90% prodaje na zahtjevno međunarodno tržište.

Trgovačko društvo Buje-export d.o.o. je jedan od prva tri nositelja FSC ® certifikata u Hrvatskoj što potvrđuje visoku ekološku i socijalnu osviještenost društva te poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja.

Zašto izabrati nas ?

1

Svojom poslovnom izvrsnošću i kvalitetom usluga, Buje-export d.o.o. je prepoznat kao pouzdani partner na tržištu regije te zapadne Europe. U stalnom razvoju pružamo usluge prodaje drvnih sortimenata, FSC certificiranja, uvoza strojeva i opreme za potrebe drvne industrije. I pored jake konkurencije Buje-export d.o.o. stalno osigurava poslovanje na tržištu s tendencijom širenja poslovne aktivnosti i na druga tržišta.

2

Dugoročna vizija zasnovana je na temeljnim poslovnim načelima djelovanja kompanije u suvremenim uvjetima svjetskog tržišta koja uključuje daljnji razvoj i kontinuirano povećanje tržišnog učešća, s posebnim naglaskom na vlastiti razvoj i društveno odgovorno poslovanje. Buje-export d.o.o. kao društveno odgovoran subjekt je aktivan na području sponzorstva, obrazovanja, te sudjelovanja na okupljanju drvnog sektora u Hrvatskoj, regiji te EU.

3

Od osnivanja do danas osnovni korporativni cilj naše firme je zadovoljstvo kupaca. U tu svrhu konstantno provodimo analize zadovoljstva kupaca i svake godine bilježimo odlične rezultate. Naime preko 80% naših kupaca su kupci s kojima dugoročno surađujemo. Naši su kupci pogotovo zadovoljni stručnošću, ažurnošću i pouzdanošću prodajnog osoblja. Dokaz toga zadovoljstva su reference dobivene od strane kupca nakon svakog završenog projekta te dugoročna uspješna suradnja.